Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
Φέτος μας βρήκε ο Μάρτης χωρίς την κοπή της πίτας μας!! Ήρθαν γρήγορα οι Απόκριες και η τσικνοπέμπτη είναι πολύ κοντά. Δεν πρέπει να αργοπορήσουμε άλλο. Σας περιμένουμε όλους πρώτα από όλα στο δεύτερο κατά σειρά σεμινάριο που διοργανώνουμε με την κ. Μαχαίρα Μαρία και το μουσικό Αντώνη Καρασταμάτη όπου θα κόψουμε την πίτα μας με καφεδάκι και δώρο έκπληξη για το νικητή!! Η Μαρία και ο Αντώνης ειδικά γι’ αυτή τη μέρα, την Ημέρα της Γυναίκας, θα μας κάνουν δώρο παραδοσιακά παραμύθια για γυναίκες …και όχι μόνο!!!  
Πιο συγκεκριμένα, το Παράρτημα της Ο.Μ.Ε.P. Ιωαννίνων στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και των επιδιώξεών του για συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση των Νηπιαγωγών διοργανώνει την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 και ώρα 5.30- 8.30 μμ. βιωματικό σεμινάριο με θέμα:
«Υφαίνοντας ένα παραμύθι με τις κλωστές της φαντασίας»
 Λένε πως οι παραμυθάδες είναι οι μεγαλύτεροι ψευταράδες. Είναι, όμως, έτσι ή μήπως οι παραμυθάδες με τα παραμύθια τους μιλούν για τις πιο δύσκολες αλήθειες με τον πιο γλυκό  τρόπο;
            Σ αυτή τη συνάντηση θα πιάσουμε την άκρη της κόκκινης κλωστής και θα ξετυλίξουμε το κουβάρι των παραμυθιών. Θα υφάνουμε με εικόνες μαγικές. Θα κάνουμε το όνειρο αλήθεια και την αλήθεια ελευθερία. Ψέματα; Αλήθεια; Έτσι είν’ τα παραμύθια! Κατοικούν μέσα στο μυαλό μας και στην ψυχή μας, παραμύθια μύθοι και ιστορίες. Με όχημα τη μυθοπλασία θα ονειρευτούμε τον τόπο των παραμυθιών. Θα μάθουμε να κάνουμε!!!
Εισηγήτρια:  κ. Μαρία Μαχαίρα, Αφηγήτρια.
Τόπος διεξαγωγής: Προσχολικός σταθμός «Η φωλιά», Σταυράκι Ιωαννίνων (Παλιά Βλαχόστρατα, κοντά στα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια). Τηλέφωνο επικοινωνίας για οδηγίες που αφορούν αποκλειστικά την εύρεση του Παιδικού Σταθμού: 2651067788 (πρωινές ώρες).
Χρόνος διεξαγωγής:  Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 και ώρα 5.30- 8.30 μμ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Επισημαίνουμε ότι λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου θα περιοριστούμε στα 25 άτομα.
Δηλώσεις συμμετοχής: Νόρα Γριμπαβιώτη, τηλ. 6981528468 και στο email: omep.seminaria@gmail.com. Ώρες επικοινωνίας : 12.00-16.00 και 21.00-22.00.
Επίσης, σε προηγούμενη επικοινωνία μας σας είχαμε γνωστοποιήσει τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος της ΟΜΕΡ Ιωαννίνων η οποία προέκυψε από τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου 2015. Λόγω, όμως, παραίτησης δυο μελών του Δ.Σ. αυτό ανασυγκροτήθηκε και έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ελένη (Έλλη) Δώνη
Αντιπρόεδρος: Πανωραία (Νόρα) Γριμπαβιώτη
Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος  Ράπτης
Ταμίας: Γεωργία Κουλουμπή
Ειδική Γραμματέας: Αθηνά Παππά
Μέλος: Βασίλης Λαδιάς
Για το ΔΣ του Παραρτήματος Ιωαννίνων

Η   Πρόεδρος                              Ο Γενικός  Γραμματέας
 Έλλη  Δώνη                                Δημήτριος Ράπτης      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κοπή Πίτας OMEP Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων