«Σύνθεση του  νέου Διοικητικού Συμβουλίου του  Παραρτήματος της Ο.Μ.Ε.Ρ. Ιωαννίνων».

Σας γνωρίζουμε ότι η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος της Ο.Μ.Ε.P Ιωαννίνων που προέκυψε από τις εκλογές της  02 -12-2017 έχει ως εξής:

Πρόεδρος
Έλλη Δώνη

Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνα Κρεμμύδα

Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Ράπτης

Ειδική Γραμματέας
Αθηνά Παππά

Ταμίας
Γεωργία Κουλουμπή

Μέλος
Κωνσταντίνος Κερασοβίτης

Μέλος
Γεωργία Παναγιώτου


Το νέο ΔΣ σας εύχεται Καλές γιορτές!

Η Ο.Μ.Ε.Ρ. (Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής), είναι μία επιστημονική, μη κρατική, παγκόσμια οργάνωση προσχολικής αγωγής, που δραστηριοποιείται σε εβδομήντα χώρες και με τις δραστηριότητές της επιδιώκει τη βελτίωση της αγωγής και εκπαίδευσης των παιδιών ηλικίας 0 - 8 ετών. 
Η Ελλάδα εκπροσωπείται επίσημα στην Ο.Μ.Ε.Ρ. από το 1959, οπότε ιδρύθηκε και λειτουργεί με την υπ' αρ. 1274/59 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών ως αναγνωρισμένο σωματείο με την επωνυμία «Εθνική Επιτροπή Ελλάδος για την Προσχολική Αγωγή». 
Η Ελληνική Επιτροπή της Ο.Μ.Ε.Ρ. οργανώνει κάθε 2 χρόνια Πανελλαδικό Συνέδριο και εκδίδει ανά εξάμηνο ηλεκτρονικά το επιστημονικό περιοδικό με τίτλο «Ερευνώντας τον Κόσμο του Παιδιού», στα πλαίσια της εκπλήρωσης των βασικότερων στόχων της Οργάνωσης για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, τη βελτίωση της εκπαίδευσης και αγωγής τους, την επιμόρφωση των παιδαγωγών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας.

Η συμμετοχή στις δράσεις και δραστηριότητες της Ο.Μ.Ε.Ρ. Ελλάδας είναι εθελοντική και εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του συμμετέχοντα.

Για το ΔΣ του Παραρτήματος Ιωαννίνων

Η Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας
Έλλη  Δώνη                                               Δημήτριος Ράπτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κοπή Πίτας OMEP Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων